02/09/2023.-3ER CLASSIFICAT A LA V EDICIÓDE LA REGATA BANDERA DEL DIMONI DE BADALONA 

Gran resultat del club a la 5ena edició de la Bandera del dimoni de Badalona. El club rem Colera va participar amb una embarcació Mixte. El mar no estava en les millors condicions per fer una regata de rem amb llagut però tots els equips participants van demostrar coratge i van completar els 2,7 km de la regata. Estem molt contents d’haver participat en aquest esdeveniment tant espectacular, amb tants llaguts remant alhora i de la 3a posició obtinguda. .

26/8/2023.-REGATA ALBERA MARÍTIMA DE COLERA: EN RECORD A CARLES BROS

Dissabe 26 d’Agost es va celebrar la regata de l’Albera marítima al poble de Colera. Va ser una jornada molt bonica on equips vinguts de tot Catalunya van competir i van mantenir viva la flama del rem amb llagut. Es va fer un acte de record a Carles Bros i a la seva gran feina per impulsar i mantenir el rem amb llagut.

Des del Club Rem Colera volem agrair la participació de tots els equips que malgrat la pluja van posar tot el seu esforç per completar les dues mànegues de la regata. Molt contents del resultat de tots els equips del Club Rem Colera. La festa posterior i l’entrega de premis al pavelló municipal de Colera va ser un altre acte de germanor on van assistir tant vogadors com simpatitzants del rem. Al següent ENLLAÇ podeu veure la taula de resultats de la regata. Moltíssimes gràcies a totes i tots.

22/7/2023.-1ER TÍTOL DEL CLUB REM COLERA! 1ER CLASSIFICAT DE LA CHALLENGE MÉRIGNAC DE BARCARÉS

El passat dissabte dia 22 de Juliol el Club Rem Colera va participar a la Challenge Merignac de Barcarès amb dues embarcacions: COLERA 1: Jordi Cicujano, Eloi Cicujano, Sílvia Pastor, Sandra Barneda, Gal.la Talleda i Nico Alcaide. Timoner Àngel Sunyol. COLERA 2: Josep M Pi, Roser Lavall, Griselda Muedra, Angel Sunyol, Francesc Collado i Laura Alcaide. Timoner Jordi Cicujano.

Després d’una primera mànega amb dos temps molt bons, Colera 1: 3min 23s i Colera 2: 3min 38s, al llarg de la segona mànega el mar es va anar alterant fins al que a les acaballes de la regata el rem només era practicable per valentes i valents! Un molt bon temps a la segona mànega de Colera 1, va donar el primer títol del club. 1er Classificat en categoria Mixta. Colera 2 va fer una meritòria 8a posició tenint en compte que va tancar la segona mànega amb un estat del mar molt complicat. Ara a esperar la propera regata, que serà a Colera!

24/6/2023.-PRESENTACIÓ DEL CLUB REM COLERA AL PASSEIG MARÍTIM DE COLERA

El proper dissabte dia 24 de Juny es farà l’acte de presentació del Club Rem Colera, a les 18:00 al passeig marítim de Colera. Es presentarà el club, la junta actual constituïda el passat mes de Març i el Gafarró, el nou llagut del club.

També s’explicaran les activitats previstes per aquesta temporada 2023 i tots els projectes que la junta té previst desenvolupar en els propers mesos.

Es podran resoldre tots els dubtes de tothom que assisteixi a l’acte i hi haurà la mostra de les equipacions i el marxandatge del club.

Endavant Colera!!

4/6/2023.-BON RESULTAT A LA PRIMERA REGATA ON HA PARTICIPAT EL CLUB REM COLERA!!

El passat diumenge 4 de Juny el Club Rem Colera va participar a la regata de Cotlliure, en la categoria Mixt. En concret van remar Griselda Muedra, Roser Lavall, Jordi Cicujano, Josep Mª Pi, Sandra Barneda, Eloi Cicujano i al timó Àngel Sunyol. A la primera mànega es va aconseguir un dels millors temps de tota la regata, 1 minut 27 segons.

Malgrat no haver pogut fer cap entrenament aquesta temporada, per qüestions logístiques, atès que el club es va constituir el passat mes de Març, l’experiència sumada a la il·lusió van fer possible una meritòria 5 posició en categoria Mixt i 12ena posició de la general Podeu veure la classificació fent clic AQUI. Cal esmentar que van participar un total de 54 equips, tots amb molta experiència. Esperem que en properes regates es puguin inscriure mes equips del club. Ànims colera!

club rem colera