RENOVEU LA QUOTA PER LA TEMPORADA 2024 SÒCIES / SOCIS PER ENTRENAMENTS I REGATES

Podeu realitzar el pagament de la quota de la temporada 2024 de la modalitat de sòcia/soci per entrenaments i regates. Aquesta modalitat és per persones que volen practicar el rem amb llagut de forma regular participant en els entrenaments, planificats en el calendari de la temporada, que es coordinaran des del club, i per participar també en les regates de rem. Aquesta modalitat de soci/a inclou també un 10% de descompte en el preu de merxandatge, equipacions i activitats organitzades pel club que siguin de pagament. Si teniu algun dubte envieu un correu a admin@clubremcolera.cat. 

RENOVEU LA QUOTA PER LA TEMPORADA 2024 SÒCIES / SOCIS PER ACTIVITAT DE LLEURE

Podeu realitzar el pagament de la quota de la temporada 2024 de la modalitat de sòcia/soci per activitats de lleure. Aquesta modalitat és per persones que volen participar en les sortides lúdiques i prova del llagut coordinades des del club i planificades en el calendari de la temporada. La sòcia/soci per activitats de lleure pot assistir a aquestes sortides amb llagut, SENSE limitació de vegades, fent la inscripció a info@clubremcolera.cat especificant el dia que es vol assistir a la sortida. Aquesta modalitat de soci/a inclou també un 10% de descompte en el preu de merxandatge, equipacions i activitats organitzades pel club que siguin de pagament

FEU UNA APORTACIÓ I COL.LABOREU EN EL PATROCINI DEL CLUB

Podeu fer una aportació de 100€/any i cl club farà aparèixer la vostre imatge corporativa a les equipacins, a totes les activitats organitzades pel club, al portal web i a les xarxes socials.

PODEU FER UNA DONACIÓ

Els diners recaptats es destinaran al manteniment dels llaguts del club, compra de metarial i a l’impuls d’activitats que fomentin la pràctica del rem amb llagut. 

club rem colera