Ens fa molta il.lusió presentar-vos el Club Rem Colera. Funs anys que s’estan fent una sèrie d’iniciatives populars per recuperar el rem amb llagut; la qual cosa sempre havia estat una tradició al poble de Colera. Ara hem pogut fer un pas més i fundar el Club Rem Colera. El club neix sense cap mena de pretensió ni objectius esportius, simplement, esdevé una forma de vehicular aquesta inquietud d’evitar que el rem amb llagut es perdi definitivament com a tradició al poble de Colera.

Han estat uns mesos de treball intens, però estem molt il.lusionats amb tot el suport que hem rebut de la gent del poble, i la implicació de tots els comerços i negocis vinculats al poble. Sense els quals, el projecte no tindria raó de ser. A totes i tots, us volem agrair la vostra implicació i animar-vos a participar en el projecte. El club de rem porta el nom del poble, i es posa en marxa per la gent que estima el poble i el llagutGràcies i, endavant Colera!

JUNTA ACTUAL

Des del dia 1 de març de 2023 esta constituida l’actual junta directiva del Club Rem Colera. Persones arrelades al poble de Colera amb ganes d’aportar coses.

President: Jordi Cicujano

Secretari: Francesc Collado

Tresorer: Josep Mª Pi

Vicepresidenta: Irene Alvarez

Vicepresident: Àngel Sunyol

Vocal: Roser Lavall

Vocal: Griselda Muedra

Vocal: Sandra Barneda

CONTACTES:

informació general: info@clubremcolera.cat

alta de socis i patrocinadors: alta@clubremcolera.cat

Administració: admin@clubremcolera.cat

club rem colera