PREGUNTES I INFORMACIÓ GENERAL

1 de Març de 2023, Creació del Club Rem Colera

Amb la finalitat de reviure el rem amb llagut i  fer diferents activitats durant l’any i entre elles, participar en regates a l’estiu, un grup de persones arrelades al poble de Colera han constituït la junta directiva del Club Rem Colera.  El club està totalment obert a totes les persones que vulguin associar-s’hi i vulguin contribuïr en aquest projecte. La principal motivació és poder seguir gaudint del rem amb Llagut i animar a tothom a provar-ho.

Qui es pot fer soci/a del Club?

No hi ha cap restricció, El club està obert a qualsevol persona que tingui ganes de gaudir del rem amb llagut i de l’entorn natural. 

Com em puc fer soci/a del Club ?

Si us voleu fer socis del club només cal que ompliu el formulari de alta al club. Ho podeu fer directament omplint el formulari en aquest ENLLAÇ o també podeu descarregar els formularis en aquesta PÀGINA i enviar la documentació a alta@clubremcolera.cat. En cas de menors d’edat s’ha d’omplir també la declaració responsable de tutor legal. S’ha d’adjuntar una còpia del DNI que pot ser una fotografia per davant i per darrera sempre que les imatges estiguint enfocades i es vegin els documents complets. 

Quines modalitats soci/a hi ha ?

Hi ha dues modalitats de soci del Club Rem Colera:
– SOCI/A PER PARTICIPAR EN ENTRENAMENTS I REGATES: Aquesta modalitat és per persones que volen practicar el rem amb llagut de forma regular participant en els entrenaments, marcats al calendari, que es coordinaran des del club, i per participar també en les regates de rem de la temporada. Aquesta modalitat de soci/a inclou també un 10% de descompte en el preu de marxandatge, equipacions i activitats organitzades pel club que siguin de pagament.
– SOCI/A PER ACTIVITATS DE LLEURE: Aquesta modalitat és per persones que volen participar en les sortides lúdiques i prova del llagut coordinades des del club i que estan marcades al calendari. El soci/a per activitats de lleure pot assistir a aquestes sortides amb llagut SENSE limitació de vegades, fent la inscripció a info@clubremcolera.cat especificant el dia que es vol assistir a la sortida. Aquesta modalitat de soci inclou també un 10% de descompte en el preu de marxandatge, equipacions i activitats organitzades pel club que siguin de pagament.

Quan comença la temporada?

Cada temporada serà des del dia 23 de juny fins el dia 15 de Setembre amb petits canvis segons el calendari de cada any, les prediccions meteorològiques i les incidències que es puguin donar. El club farà public el calendari previst abans de l’inici de cada temporada.

Puc col.laborar amb el club sense fer-me soci/a ?

Si voleu col.laborar amb el club sense esser sòci/a podeu realitzar l’aportació que vulgueu i també podeu participar com a volutaris/es en qualsevol de les activiats que s’organitzaran.

Puc col.laborar amb el club ?

Qualsevol persona o entitat que vulgui participar en el club com a patrocinador pot fer la seva aportació. Si voleu podeu omplir el formulari d’alta com a patrocinador directament en aquest ENLLAÇ o també podeu descarregar els formularis en aquesta PÀGINA i enviar la documentació a alta@clubremcolera.cat. Ens posarem en contacte amb vosaltres perquè ens envieu el logotip que voleu que aparegui a les equipacions, llagut o xarxes depenent de la modalitat que escolliu. Les instruccions i passos a seguir estan explicats a cada formulari i en cas de qualsevol dubte podeu contactar amb el club.

club rem colera