CALENDARI

REGATA A COLLIOURE 02/06/2024

REGATA DE COLERA 24/08/2024

ENTRENAMENTS DE REM PROGRAMATS

La coordinació es farà des de l’àrea tècnica. Els socis/es de modalitat entrenaments i regates rebran la informació i els horaris.

REGATA A ARGELES 22/06/2024

REGATA A BANYULS 12/10/2024

TAST DE VINS AMB LLAGUT

Podeu gaudir d’una sortida amb llagut i practicar el rem mentre el celler Hugas de Batlle de Colera  us farà un tast de vins. Aquesta activitat té un preu de 15€ i de 12€ pels socis i sòcies del club.

REGATA A PORTVENDRES 06/07/2024

SORTIDA LÚDICA PER A PROVAR EL REM AMB LLAGUT

Veniu a fer una prova sense cap compromís. Els socis i sòcies per activitats de lleure poden assistir a aquestes sortides sense cap limitació de vegades. Les persones no sòcies nomes poden assistir-hi 1 sol cop.  Inscripcions  i informació a info@clubremcolera.cat

TAST DE RATAFIES AMB LLAGUT

Podeu gaudir d’una sortida amb llagut i practicar el rem mentre Quevall licors  us farà un tast de ratafies. Aquesta activitat té un preu de 15€ i de 12€ pels socis i sòcies del club.

REGATA A BARCARES 21/07/2024

SORTIDA LÚDICA PER A PROVAR EL REM AMB LLAGUT I VEURE LA SORTIDA DEL SOL

Veniu a fer una prova del rem amb llagut sense cap compromís. En aquesta proposta es practica el rem amb llagut a primera hora del mati per veure la sortida del sol. Els socis i sòcies per activitats de lleure poden assistir a aquestes sortides sense cap limitació de vegades. Les persones no sòcies nomes poden assistir-hi 1 sol cop Inscripcions a info@clubremcolera.cat

club rem colera